Duboke kožne čizme

15,000.00din
Količina:
BOJA:

Kožne čizme u dve boje i u dve varijante ,jedne su postavljene a druge su obične bez postave sa kopčom sa gornje,spoljašnje strane.

Duboke kožne čizme

Duboke kožne čizme  Hermes u dve boje i u dve varijante , jedne su postavljene a druge su obične bez postave sa kopčom sa gornje , spoljašnje strane. Proizvedene su u više veličina.   Napomena: Moguća su manja odstupanja u boji na slici.

  • Poručuju se i stižu od 10 do 40 dana!
  • Za sve informacije koje su vam neophodne pre kupovine a tiču se određenog artikla pitajte slanjem poruke.
  • Odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.
  • Isporuka robe je sa službama BEX,AKS,Pošta,Post Express.
  •  Način plaćanja: polovina od ukupne cifre se uplaćuje na račun koji ćete dobiti kada potvrdite Vašu porudžbinu ili obavite kupovinu na sajtu a druga polovina novca se daje pouzećem kada Vam artikal stigne na adresu koju ostavljate u podacima porudžbine.

Molimo sve potencijalne kupce da imaju u vidu da je ovo online prodaja i da se dobro raspitate pre nego što obavite kupovinu obzirom da se naknadne reklamacije ne prihvataju osim ako nije u pitanju pogrešna veličina ili model. Većinu fotografija kako roba izgleda uživo imate u albumu na facebook strani MODA ART . U koliko ne želite da kupujete pre nego što robu vidite uživo,molimo da izbegavate online način kupovine i da istu obavljate po domaćim buticima i prodajnim mestima. Najlepše hvala Totalno moderna i MODA ART tim.   jakne-u-ponudi

ČIZME, OBUĆA


Postavi komentar

Slični proizvodi

0