Jednostavne torbe

13,000.00din
Količina:
BOJA:
VELIČINA:

Jednostavne torbe klasičnog dizajna koje su uvek potrebne i lako se kombinuju uz sve odevne kombinacije i skoro svu obuću.

Jednostavne torbe klasičnog dizajna koje su uvek potrebne i lako se kombinuju uz sve odevne kombinacije i skoro svu obuću.
Urađene su u dve veličine i od prave kože.
Unutra je ukrojena vrećica u koju se stavljeju stvari a može se i izvaditi,takođe dodatak torbi je mali novčanik ili ako nekome više odgovara za karmin,labelo ili neke sitnice.
Napomena: Moguća su manja odstupanja u veličini od 1 – 2 cm.

  • Poručuju se i stižu od 10 do 40 dana!
  • Za sve informacije koje su vam neophodne pre kupovine a tiču se određenog artikla pitajte slanjem poruke.
  • Odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.
  • Isporuka robe je sa službama BEX,AKS,Pošta,Post Express.
  • Način plaćanja: polovina od ukupne cifre se uplaćuje na račun koji ćete dobiti kada potvrdite Vašu porudžbinu ili obavite kupovinu na sajtu a druga polovina novca se daje pouzećem kada Vam artikal stigne na adresu koju ostavljate u podacima porudžbine.
  • Kupci koji su iz Srbije plaćaju po gore navedenom principu,svi ostali kupci koji su iz BiH, Hrvatska,Crna Gora i ostali gradovi Evrope plaćaju celu cifru putem western union plus poštarina koja je okvirno oko 10-15 eur u zavisnosti od težine paketa.

 

Molimo sve potencijalne kupce da imaju u vidu da je ovo online prodaja i da se dobro raspitate pre nego što obavite kupovinu obzirom da se naknadne reklamacije ne prihvataju osim ako nije u pitanju pogrešna veličina ili model.
Većinu fotografija kako roba izgleda uživo imate u albumu na facebook strani MODA ART.

 

U koliko ne želite da kupujete pre nego što robu vidite uživo,molimo da izbegavate online način kupovine i da istu obavljate po domaćim buticima i prodajnim mestima.

 

Najlepše hvala
Totalno moderna i MODA ART tim.

čizme

AKSESOARI, TORBE


Postavi komentar

Slični proizvodi

0 0