Nov model Louboutin salonki

24,000.00din
Količina:
BOJA:
VELIČINA:

Nov model Louboutin salonki sa bodljama kojih najviše ima na špicu cipele a rasipaju se sa strane da bi ih pozadi bilo tek toliko da zasija.

Nov model Louboutin salonki sa bodljama kojih najviše ima na špicu cipele a rasipaju se sa strane da bi ih pozadi bilo tek toliko da zasija.
Odličan su izbor za specijalne prilike kao što su venčanja gde zaista morate da izledate neodoljivo.
Visina štikle je 10 i 12 cm.
Napomena: Moguća su manja odstupanja u boji na slici .

  • Poručuju se i stižu od 10 do 40 dana!
  • Za sve informacije koje su vam neophodne pre kupovine a tiču se određenog artikla pitajte slanjem poruke.
  • Odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.
  • Isporuka robe je sa službama BEX,AKS,Pošta,Post Express.
  • Način plaćanja: polovina od ukupne cifre se uplaćuje na račun koji ćete dobiti kada potvrdite Vašu porudžbinu ili obavite kupovinu na sajtu a druga polovina novca se daje pouzećem kada Vam artikal stigne na adresu koju ostavljate u podacima porudžbine.
  • Kupci koji su iz Srbije plaćaju po gore navedenom principu,svi ostali kupci koji su iz BiH, Hrvatska,Crna Gora i ostali gradovi Evrope plaćaju celu cifru putem western union plus poštarina koja je okvirno oko 10-15 eur u zavisnosti od težine paketa.

 

Molimo sve potencijalne kupce da imaju u vidu da je ovo online prodaja i da se dobro raspitate pre nego što obavite kupovinu obzirom da se naknadne reklamacije ne prihvataju osim ako nije u pitanju pogrešna veličina ili model.
Većinu fotografija kako roba izgleda uživo imate u albumu na facebook strani MODA ART.

 

U koliko ne želite da kupujete pre nego što robu vidite uživo,molimo da izbegavate online način kupovine i da istu obavljate po domaćim buticima i prodajnim mestima.

 

Najlepše hvala
Totalno moderna i MODA ART tim.

teksas--mali-baner

CIPELE, OBUĆA


Postavi komentar

Slični proizvodi

0 0